Ressenyes de via llarga

  • PUNXADITS 125m, 6a

https://grimpantcom.files.wordpress.com/2017/06/a7491-vistaparettatxada.jpg

  • POSEIDON 135m, 6a+

  • LA DEL MAÑO 120m 6b+Resultado de imagen de via del maño rocamaura
  • La del Maño va ser la següent a provar, amb en Salvador i en Pep. Encara li faltaven repeticions per estar neta del tot, sobretot als primers llargs. Semi-equipada i molt disfrutona. Alguna reunió al meu humil parer al lloc equivocat, a més concretar, la del segon llarg, que queda incòmode i penjada, però sincerament, amb el fregament no m’atrevia a tirar més amunt, i la pròxima reunió es pot fer uns metres més enllà, molt més comode. Últim llarg boníssim, amb apretada inclosa per sortir del sostre però amb la placa de sobre d’aquest boníssima, i suficientment fissurada per protegir-la a gust.
    La Punxadits va ser la última a provar altre cop amb en Salvador i  previ contacte amb un dels equipadors. Just acabada de sortir del forn, de fet en Josep ens va dir que erem els primers repetidors de la via. La via millora amb l’alçada, i li calen repeticions ja que té zones brutes i amb algun bloc dubtós. També semi-equipada i disfrutona. El millor, l’ultim llarg. La més caòtica de les tres.
    Comença a la dreta de la Poseidón anant a buscar un diedret on es troba el pas més dur. Aquí hi ha una presa molt bona de mans però que caurà quan algú hi tibi fort, així que a vigilar. El segon llarg, recte amunt per terreny més descompost fins a trobar una zona on un pitó a l’esquerra et fa dubtar per on tirar, ja que cal anar cap a la dreta per superar una zona amb un troc sec i on es troba la reunió. Després hi ha un pas graciós per evitar una canaleta plena de vegetació i caçar un bolt per flanquejar una mica a la dreta i tirar amunt de seguida. Vas a una zona llimadeta i inclinada fins a la reunió. Aquest llarg és molt curt, i en Salvador decideix emparlmar-lo. Erroooooor! Massa fregament, tot i que estirant la corda, va pujant per la vertical i per zones amb bon cantell però verticals fins a acabar la paret. Algun bloc inestable als metres finals.
    Aquesta paret que ha passat anys en l’oblit, viu ara una segona juventut. Gràcies als equipadors!!

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: