Cova Bellavista 8/4/2016

A sigut un dia perfecta per grimpar amb l’Albert sens a fet curt ja que nomes em pogut escalar durant el mati pero bueno em tingut un temps perfecta en cara que la roca estaba una mica molla pero en un parell d’hores la roca ja estaba be i em pogut escalar una mica fins ls 15h.

La via que mes ens a agradat a sigut la PITUPAE 6B+ de uns 20m no molt llargue pero mantinguda dins el seu grau (guapissima), es la unica que surt a ls resenyas. Pero a la dreta de la cova an obert unas 3 o 4 vies noves que deuen ser de 5 o 6 grau perfectes per escalfa. El tacta de la roca (calcari) a sigut exelent unes xorreres espectaculars un 10! em de repetir el sector;)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: